Studio A14

Εμφανίσεις: 2520
Εκτύπωση

salataΘέλεις να ανοίξεις την όρεξη των καλεσμένων σου με ένα πολύ απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό…ορεκτικό; Σου έχουμε τη λύση. Ψητό κατσικίσιο τυρί..

Τι θα χρειαστείς..

200 -300 γρ. κατσικίσιο τυρί ή φέτα τριμμένη με τα χέρια σε μεγάλα κομμάτια

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι

2 – 3 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

- 1 σκ. σκόρδο λιωμένη


μπαγκέτα σε φετούλες ή κρακεράκια

Πώς θα το κάνεις..

Βάλε σε ένα μικρό ταψάκι το τυρί με το θυμάρι και αφήσέ το στο φούρνο για 15 – 20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.



Βγάλ’το από το φούρνο και ρίξε από πάνω το ελαιόλαδο.

Σερβίρε με φέτες μπαγκέτας ή κράκερς.