Studio A14

Εμφανίσεις: 2151
Εκτύπωση

Τσουρέκι Γεμιστόυλικά
Για τη ζύμη

600 γρ. αλεύρι σκληρό
180 γρ. αγελαδινό βούτυρο γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη
3 κρόκους αυγών
1 πρέζα αλάτι
½ κ.γ. γλυκάνισο κοπανισμένο
½ κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
35 γρ. μαγιά φρέσκια
½ φλιτζάνι χλιαρό γάλα

Διαβάστε περισσότερα: Τσουρέκι Γεμιστό
 
Εμφανίσεις: 2170
Εκτύπωση

xalvas simigdalenios Χαλβάς σιμιγδαλένιοςΚλασικό σπιτικό, γρήγορο και εύκολο γλυκό για όλες τις ώρες και ιδιαίτερα αγαπητό την περίοδο της νηστείας. Καβουρντίστε αρκετά το σιμιγδάλι, να μοσχομυρίσει το σπίτι και να δώσει στο χαλβά το χρώμα της κανέλας.

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βράζουμε το νερό με την καστανή ζάχαρη fytro , το ξύλο κανέλας, τις φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού, μέχρι να διαλυθεί η καστανή ζάχαρη fytro.

Διαβάστε περισσότερα: Χαλβάς σιμιγδαλένιος
 
Εμφανίσεις: 2381
Εκτύπωση

Λουκουμάδες Υπέροχοι μοσχοβολιστοί λουκουμάδες που θα σας ξετρελάνουν.Λουκουμάδες Υπέροχοι μοσχοβολιστοί λουκουμάδες που θα σας ξετρελάνουν.

υλικά: 500 γρ. σκληρό αλεύρι

1 φακελάκι ξηρή μαγιά

1 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. γάλα.

ξύσμα από 1 πορτοκάλι

ξύσμα από 1 λεμόνι

αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα

Σιρόπι: 500 γρ. νερό 1 κιλό ζάχαρη 200 γρ. μέλι θυμαρίσιο 1 κλωναράκι βανίλια (σχισμένη κατά μήκος) χυμό από 1/2 λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα: Λουκουμάδες Υπέροχοι...
 

Σελίδα 3 από 3