Studio A14

Εμφανίσεις: 2815
Εκτύπωση

ΤυροκροκέτεςΥλικά

250 γρ. κασέρι τριμμένο
250 γρ. γραβιέρα τριμμένη
2 κουταλιές αλέυρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
πιπέρι μαύρο
πιπέρι κόκκινο

Για το τηγάνισμα

αλεύρι για το πανάρισμα
σπορέλαιο

 

Εκτέλεση Συνταγής

Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά, το αλέυρι, το πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι και τ’αυγά (αφού τα έχουμε χτυπήσει). Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια για να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και πλάθουμε σε μικρα μπαλάκια. Βάζουμε το σπορέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε στη φωτιά να κάψει. Αλευρώνουμε τις τυροκροκέτες και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν καλά. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.