Studio A14

Εμφανίσεις: 2798
Εκτύπωση

Ομελέτα με φέτα και ανθότυροΝόστιμη ομελέτα με δύο τυριά και πατάτες.
Υλικά:

700 γρ. πατάτες
3 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. λάδι
100 γρ. φέτα
50 γρ. ανθότυρο
4 αυγά
μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι
πιπέρι

 

Διαδικασία:

Κόβετε τις πατάτες όπως για τηγανιτές. Τις τηγανίζετε σε βαθύ τηγάνι με 1 κ.σ. βούτυρο και το λάδι. Μόλις αρχίζουν να τηγανίζονται χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε και τις αφήνετε να ψηθούν για 15′. Εν τω μεταξύ, λιώνετε με πηρούνι τη φέτα και το ανθότυρο. Χτυπάτε τα αυγά μαζί με τα τυριά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνετε ακόμα 2 κ.σ. βούτυρο στο τηγάνι και μόλις λιώσει ρίχνετε τα αυγά. Ψήνετε την ομελέτα για μερικά λεπτά.

Καλή όρεξη!