Στην ερώτηση "γιατί μας προτιμά  τόσος κόσμος" απαντάμε «γιατί είναι οι καλύτερες» και αποδίδουμε την επιτυχία στο ότι εδώ και τόσα χρόνια διατηρούμε  ποιοτική ζύμη, φρέσκα υλικά και... σωστό ψήσιμο. 

Απολαύστε την μόνο με 1.5 ευρώ

Προσοχή :  Οι  προσφορές  δεν ισχύουν σε delivery


Η σχέση ποιότητας-ποσότητας και τιμής είναι ανυπέρβλητη στο Creperie Nicolas .Πολύ γευστικές κρέπες ,μεγάλη ποικιλία και ιδανικό μέγεθος για να χορτάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Απολαύστε την μόνο με 2 ευρώ

Προσοχή :  Οι  προσφορές  δεν ισχύουν σε delivery


Από τις 3 το απόγευμα  έως πολύ αργά το βράδυ " 03:00 "είναι εφικτή η εξυπηρέτηση και η μοναδική γευστική απόλαυση σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο, σε κάθε σημείο, με την ίδια πάντα φροντίδα και το ίδιο ενδιαφέρον.

Απολαύστε την με  1 ευρώ

Προσοχή :  Οι  προσφορές  δεν ισχύουν σε delivery


Κρέπες Nicolas

κρεπα

κρεπα

Γλυκές

κρεπα

Creperie Nicolas

nicolas

Κρέπα

Απόγονος του Άζυμου Άρτου, που βρίσκουμε ακόμα και στη Βίβλο, συνδέθηκε με δοξασίες που φέρνουν γούρι και καλοτυχία αφού φτιάχνεται με φυσικά προϊόντα. Η κρέπα συνδεόταν επίσης με ειδωλολατρικές γιορτές, ενώ πέρασε στα χριστιανικά χρόνια και στη γηραιά δύση σαν προϊόν που συνοδεύει γιορτές και τελετές. Σήμερα τη βρίσκουμε σε όλες τις παραδοσιακές κουζίνες, από τις πιο πολύπλοκες όπως είναι η γαλλική και η κινεζική έως τις πιο απλές. Οι ποικιλλίες της; Κυριολεκτικά άπειρες. Μπορεί να γεμιστεί με οτιδήποτε, "ερεθίζοντας" τον ουρανίσκο μας με αλμυρές και γλυκές γεύσεις. 

Μπανάνα

Σοκολάτα

Στατιστικά

Articles View Hits
12594

Επισκέπτες

We have 5 guests and no members online

HomeΑΛΜΥΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

- Ωράριο διανομής -

Δευτέρα έως Σάββατο 15:00  με 03:00 π.μ  και Κυριακή  17:00 έως 03:00 π.μ

Πλατεία Κορνάρου 24  - Πίσω από τη στάση λεωφορείων -


Επιστροφή στο Pinasmenos.gr

Newsletter